Zaterdag 30.september: "MOKUM TROTS" Andre Hazes, Danny Froger, Mart Hoogkamer en Robbert van der Steenhoven.

Datum30 september 2017
Tijd21:30 uur
ArtiestAndre Hazes, Danny Froger, Mart Hoogkamer en Robbert van der Steenhoven.
Zaterdag 30.september  "Mokum Trots" met Andre Hazes, Danny Froger, Mart Hoogkamer  en Robbert van der Steenhoven.

Het wordt een avond met een Amsterdams tintje: Twee zonen van Twee Amsterdamse Legendes (Rene Froger en Andre Hazes)  en Mart Hoogkamer ( look a like Willy Alberti) en Robbert van der Steenhoven die momenteel in Amsterdam woont !!

Earlybird kaarten te koop 15,= euro 
Daarna 20,= euro en aan de deur als het nog niet is uitverkocht ook 20,= euro.
Koop snel uw kaarten en pak je voordeel !!
Zaal open en aanvang 21.00 uur.


Andre Hazes.
Voor het televisieprogramma In duet met Hazes zong hij het lied Bedankt mijn vriend van zijn in 2004 overleden vader in. Dit werd geschreven in 1988. Het duet tussen vader en zoon kwam in oktober 2007 op nummer een in de Nederlandse Top 40.

In december 2007 deed hij mee met de kinderversie van Sterren Dansen op het IJs, Kinderen Dansen op het IJs, om donateurs te werven voor het Nelson Mandela Kinderfonds.

In 2009/2010 speelde hij de gastrol Bram Barends in de soapserie ONM. In 2013 was André Hazes jr. jurylid bij het SBS6-programma Bloed, Zweet & Tranen. In dit programma wordt een nieuwe Nederlandstalige volkszanger(es) gezocht.

Op 13 december 2013 werd zijn soloalbum uitgebracht, in navolging van zijn single Mijn beste vriend die op 25 november 2013 uitkwam.

Bartho Braat speelde de hoofdrol in de videoclip van de single Leef, van Hazes, welke in juni 2015 uitkwam. Sinds het najaar van 2016 presenteert hij het vernieuwde SBS 6-programma Rad van Fortuin.

Net als in 2015 stond Hazes zes avonden in Ahoy Rotterdam tijdens Toppers in concert 2016 - Christmas party of the year.

Privéleven.
Andre Hazes is de zoon van André Hazes Sr en Rachel Hazes-van Galen. Hij is de broer van Roxeanne Hazes. Na het overlijden van zijn vader in september 2004 hield de op dat moment 10-jarige Hazes jr. tijdens de afscheidsceremonie van zijn vader in de Amsterdam ArenA een toespraak. Hazes jr. werd op 25 oktober 2016 voor het eerst zelf vader, van een zoon.

In januari 2017 twee uitverkocht super optredens in het AFAS ( HMH Amsterdam) gegeven, KIPPEVEL !!

Danny Froger.
Na zijn succesvolle eerste single 'Vandaag', komt Danny Froger nu met een nieuwe up-tempo zomer-single: 'Harder'.

Muziek is Danny met de paplepel ingegoten; hoe kan het ook anders met een naam als Froger. Op 16-jarige leeftijd vond vader René de tijd rijp voor een gezamenlijk optreden, en dat moest dan maar meteen in de Amsterdam ArenA voor niet minder dan 50.000 man publiek! De afgelopen jaren deed Danny veel ervaring op als zanger en na een jaar keihard werken aan een eerste eigen album, was er begin dit jaar dan eindelijk de langverwachte eerste single 'Vandaag'.

Danny verraste vriend en vijand met een volwassen popsong waarvoor kosten nog moeite waren gespaard. 'Vandaag' stond in diverse hitlijsten enkele weken op de nummer 1 positie en werd veelvuldig gedraaid op de radio. Ook op tv was er veel aandacht voor Danny's debuutsingle. Zo was hij o.a. uitgebreid te zien in programma's als 'Life 4 You', 'Koffietijd', 'RTL Boulevard' en 'SBS Shownieuws'.

Daarna werd het tijd voor een tweede single, de up-tempo zomer-plaat 'Harder'. Een feel good pop-song over het ultieme liefdesgevoel: verliefd zijn. Dit gevoel werd nog eens versterkt door een spectaculaire videoclip. Danny gaat vervolgens door op de ingeslagen weg om zijn plaatsje te veroveren. Hoogwaardige producties op een eigentijdse frisse wijze gepresenteerd.

Na lange tijd geen solo plaat meer uitgebracht te hebben, komt in juli 2016 de nieuwe single 'Helemaal' uit. Een vrolijk zomers nummer waarvan hij de bijbehorende videoclip opnam in Zandvoort.

MART HOOGKAMER
Leidse volkszanger Mart Hoogkamer behaalde de tweede plaats bij de talentenshow Hollands Got Talent 2016.
De 18-jarige zong tijdens de finale een duet samen met zijn grote voorbeeld Willy Alberti
Mart Hoogkamer
In het programma kreeg Mart het advies om zijn eigen sound te ontwikkelen en minder te imiteren. En dat is exact waar de jonge zanger zich de aankomende periode geheel op gaat focussen!
In 2008 scoorde de jonge zanger eveneens hoge ogen bij de zangwedstrijd Kinderen Zingen Met Sterren. Mart is ‘n natuurtalent, dat zich in de toekomst zeker laat horen!

Robbert van der Steenhoven is een allround toppertje die het voor-naprogramma gaat verzorgen.

TerugBestel Tickets