Zondag 20.januari "APRES-SKI" in Heerhugowaard (Het FEEST der FEESTEN bij ons)

Datum20 januari 2019
Tijd16:00 uur
ArtiestFeestdj Maarten, Snollebollekes en Radio 10 Feestdj Rene Verkerk.
Zondag 20.januari "APRES-SKI" in Heerhugowaard, ook wel Het FEEST der FEESTEN bij ons.

Marlene wordt weer omgebouwd tot een Mega Apres Ski Bunker met Flugel, Bratwurst, Snaps, Hamburgers, Gehaktballe und jeden in die lederhose..

Wie niet op wintersport gaat moet zondag 20.januari echt naar ons toe komen, een top sfeertje.

Vanaf 16.00 uur breekt het feest los met Feestdj Maarten, Snollebollekes (2x Gelderome uitverkocht en Hit: Van Links naar Rechts) en Radio 10 Feestdj Rene Verkerk.

LET OP: Voor 17.00 uur VRIJ-ENTREE, daarna 10,= euro inclusief shotje !!

Wie Apres Ski kleding komt gratis Flugel bij de entree !!

Snollebollekes.
Snollebollekes is de feestact van Nederland met vele gewonnen awards in 2018.
Rob van Snollebollekes: ‘GelreDome vol? Ik dacht dat ik in Bananasplit zat’
De walk of fame voor de ingang van Gelredome in Arnhem is imposant. Beroemde artiesten als Bruce Springsteen, Lady Gaga en Madonna traden er al op in een uitverkocht stadion en kregen hun erkenning. Aan die reeks ere-tegels wordt eind maart die van de 33-jarige Rob Kemps uit Best toegevoegd. Twee optredens in Geldredome op 29 en 30 maart 2019 in twee uurtjes UITVERKOCHT !! Zijn muziek is populair bij grote massa’s. Dat is onder meer gebleken bij de huldiging van de Oranje Leeuwinnen die Europees kampioen werden. Het nummer links-rechts is de grote hit. Dat geldt ook voor de huldiging van PSV op het Stadhuisplein en de door Max Verstappen gewonnen Grand Prix in Oostenrijk. Massaal springen mensen van links naar rechts. 
 
Feestdj Maarten.
Feest DJ Maarten is een van de beste Nederlandse entertainers. Deze knotsgekke DJ schuwt geen enkel middel om de tent op zijn kop te zetten.
Tijdens een show draait Maarten niet alleen plaatjes maar zingt hij ook de sterren van de hemel. Maffe verkleedpartijen, gekke attributen, foute videoclips in combinatie met de geniale vondsten van Maarten zorgen ervoor dat u het niet droog weet te houden. Een kolderieke show waar de vonken van af spatten.
Naast zijn knotsgekke shows is Maarten ook succesvol actief op singlegebied. Hij haalde de Mega Top 100 met nummers als: “Ik ben vandaag zo vrolijk“, “Wat een lekkere kont“, “Ik ben een kikker“, “18“, “In Hollands staat een huis“, “Hamburgers met korting” “Suikerspin” en “Alle idioten zingen over boten“. Deze laatstgenoemde single heeft op youtube al bijna 13 miljoen hits gescoord!!!

Radio 10 Dj Rene Verkerk
Deze topper staat al jaren bij Marlene met de Kermis, Tour de Waard, Koningsdag, Triple X enz enz en staat voor 100% feestgarantie !! Met zijn energie en humor is René de DJ die van elke Apres-Ski een echt een feest maakt. 

Tot Zondag 20.januari !!Terug